Nogomet

Kodro španskim medijima otkrio zbog čega je dobio otkaz u reprezentaciji BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Proslavljeni bh. fudbaler, a sada trener Meho Kodro predvodio je reprezentaciju Bosne i Hercegovine, u svom drugom mandatu na svega dvije utakmice.

Kodro je na raspolaganju imao dva susreta, svega pet treninga, ali je to čelnicima Fudbalskog saveza BiH bilo dovoljno da zaključe kako ovaj trener nije adekvatno rješenje.

Ovaj stručnjak je u tom periodu upisao jednu pobjedu (Lihtenštajn), te poraz (Island).

Kodro je govorio za španske medije, a upitan je i o posljednjem mandatu u reprezentaciji BiH, ali i razloga zbog čega je dobio otkaz.

“To je političko pitanje. Malo je sumnjivo, ali dobro sam. Proveo sam nekoliko dana u Španiji i sigurno da me to dirnulo poslije svega što se desilo. Ipak, iskustvo vam daje mogućnost da ovakve stvari ne primate previše srčano”, izjavio je Kodro, pa dodao:

“Doživio sam sve u svijetu fudbala, a stvari koje su se desile vas tjeraju da proživite nešto drugačije. Nije da sam se navikao na to. Naravno, možete odlučiti vidjeti stvari sa određene distance i ne vezivati se za ono što se dešava u tom trenutku.”



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno