Ostali sportovi

Klub sjedeće odbojke „Zenica ’92“ ponovo u Premijer ligi

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Klub sjedeće odbojke „Zenica ’92“ ponovo u Premijer ligi – Klub sjedeće odbojke „Zenica ’92“ osvojio je prvo mjesto u Prvoj ligi i nakon dvije sezone odsustva vratio se u Premijer ligu. U 18 odigranih kola ostvarili su 17 pobjeda i jedan poraz i sa 49 bodova osvojili titulu prvaka.

Tako će Zenica  narednoj takmičarskoj sezoni 2018./2019. godina, ponovo imati dva predstavnika u Premijer ligi sjedeće odbojke, jer je član Premijer lige i KSO Čelik 07. Inače, u Prvoj ligi Zenica ima još jednog predstavnika, a to je IOK Bosna.

Pored uprave kluba, najzaslužniji za uspjeh su igrači i trener Željko Šantić. Tokom ljetnje pauze iz kluba KSO Zenica ’92 najavljuju međunarodni turnir u sjedećoj odbojci. Ambicije Kluba u narednoj sezoni su sačuvati tim na okupu i biti stabilan Premijer-ligaš u sjedećoj odbojci.

E.Imamović; Foto KSO „Zenica ’92“



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno