Naše

Klub paraolimpijskih sportova „Baton“ Zenica: obavještenje za RVI Grada Zenice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Klub paraolimpijskih sportova „Baton“ Zenica: obavještenje za RVI Grada Zenice – U cilju resocijalizacije ratnih vojnih invalida te konstantnom iznalaženju načina i modaliteta da se ova društvena kategorija oslobodi hendikepa i trauma u kojima se kao direktna posljedica rata nalaze, podsjećamo sve ratne vojne invalide Grada Zenice da je Udruženje građana „Klub paraolimpijskih sportova „Baton“ Zenica i Javno preduzeće za upravljanje  i održavanje sportskih objekata  d.o.o. Zenica, dana 19.06.2017. godine, potpisalo Sporazum o saradnji. U cilju resocijalizacije ratnih vojnih invalida te konstantnom iznalaženju načina i modaliteta da se ova društvena kategorija oslobodi hendikepa i trauma u kojima se kao direktna posljedica rata nalaze, podsjećamo sve ratne vojne invalide Grada Zenice da je Udruženje građana „Klub paraolimpijskih sportova „Baton“ Zenica i Javno preduzeće za upravljanje  i održavanje sportskih objekata  d.o.o. Zenica, dana 19.06.2017. godine, potpisalo Sporazum o saradnji.

Ovaj sporazum ratnim vojnim invalidima Grada Zenice precizira nove  prilagođene cijene korištenja svih raspoloživih resursa Javnog preduzeća za upravljanje  i održavanje sportskih objekata  d.o.o. Zenica, kao što su posjete otvorenom bazenu u Crkvicama, korištenja stonog tenisa,  atletske staze, malonogometnog terena, korištenja Arene i dr.
Ovdje posebno istićemo popust cjelodnevnog korištenja otvorenog bazena u Crkvicama sa 4 KM na samo 1. konvertibilnu marku te fiksiranja cijene korištenja stonog tenisa bez obzira na vremenski period na 1. konvertibilnu marku.

Važno je napomenuti da Sporazum obuhvata i članove porodica ratnih vojnih invalida, a jedina obaveza je isticanje RVI iskaznice, dok se sva razlika kotizacije stvarne cijene  redovno fakturiše na Udruženje građana „Klub paraolimpijskih sportova „Baton“ Zenica. Udruženje građana „Klub paraolimpijskih sportova „Baton“ Zenica.

s.r. Predsjednik mr. sc. Amir Ismić

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno