Ostali sportovi

KK REI u Prijedoru osvojio rekordnih 50 medalja i tri pehara

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

KK REI u Prijedoru osvojio rekordnih 50 medalja i tri pehara – Karate klub REI Zenica danas je nastupao na “2. JKA Prvenstvu” u  Prijedoru u organizaciji Karate kluba “Patria” Prijedor .Na turniru je bilo oko 140 takmičara, te je naš K.K”REI “Zenica predstavljalo 33 takmičara koji su nastupali u kategorijama kate i borbe pokazali veliku doninaciju i visok nivo poznavanja karate kata i veliku spremu u borbama kako tehničku, tako i taktičku!

Karate Klub ” REI ” Zenica osvojio je 50 medalja, od čega 23 zlatne, 16 srebrenih, te 11 bronzanih! Treba istaći da je naš klub osvojio i tri pehara pehar za Najuspješniju ekipu, pehar za Najmasovniju ekipu, te naš takmičar Anes Karić osvojio je pehar za najboljeg takmičara turnira, što je veliki uspjeh Za naš klub.

Klubu slijedi seminar u Zenici u organizaciji našeg kluba u nedjelju 28.5. Instruktor Shihan Enver Cakiqi 8.DAN, te će se seminar održat u sali “Prve Gimnazije” u Zenici.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno