Ostali sportovi

KK Rei: Održan Međunarodni turnir 4. Shotokan kup-Zenica 2019.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

KK Rei: Održan Međunarodni turnir 4. Shotokan kup-Zenica 2019. – Karate klub”REI” Zenica je održao Međunarodno takmičenje u sali dvorane na Bilmišću. Na turniru su učestvovali predstavnici iz Makedonije, Albanije i Kosova, te se takmičenje odvijalo an tri borilišta.

Na turniru je učestvovalo 330 takmičara iz deset klubova. Turnir se odvijao po pravilima tradicionalnog karatea WTKA, te je jedan od sudija bio i Shihan Enver Cakiqi, tehnički direktor WTKA karate. Turnir je otvorio jedan od sponzora turnira Ensem Šabanović, koji dugi niz godina pomaže nšs klub, na čemu mu se od srca zahvaljujemo!

Najuspješniji pojedinci kluba “REI”Zenica, među njih 163 koji su nastupili, bili su Laida Ganibegović i Našid Velispahić, U ime kluba se zahvaljujemo svima koji su pomogli u održavanju našeg takmičenja, te se nadamo i u narednim godinama još masovnijem turniru, koji je već četvrtu godinu sve organozovaniji i uspješniji.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno