Ostali sportovi

KK Rei: na devet turnira osvojeno 337 medalja i devet pehara

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
KK Rei: na devet turnira osvojeno 337 medalja i devet pehara – U Karate klubu “Rei” Zenica održano je polaganje u sekciji kluba u Kaknju i u Zenici. U Kaknju je izašlo 22 kandidata, te su svi položili nova Karate zvanja, od čega je sekcija Kakanj bogatija za tri nova predmajstora karatea, a to su Laida Ganibegović, Emina Habibović i Našid Velispahić.
U Zenici u sali OŚ “Vladimir Nazor” na Mokušnicama održano je polaganje za 38 kandidata, te su svi kandidati pokazali izuzetno znanje u tehnikama, katama i borbama, a prisutni roditelji i publika su uživali u izvedbama karateka, te su više nego zasluženo svi položili nova zvanja, uz to dobili smo i nova tri predmajstora karatea. To su Harun Đulabić, Aldin Omeragić i Nefisa Imamović. Komisiju su sačinjavali Sensei Eldin Džulić 5.DAN, Anes Karić 2.DAN.

Karate klub “Rei” Zenica je u 2017.  nastupao na devet turnira te je osvojeno 337 medalja i devet pehara za najuspješniju i najmasovniju ekipu na turnirima na kojima smo nastupali. Na polaganju su uručene i priznanja i pehari za najuspješnijeg takmičara za tekuću godinu Anesa Karića, koji je osvojio preko 40 medalja i tri pehara na turnirima u Banja Luci, Prijedoru i Zenici. Najuspješnija takmičarka za 2017. je Sumeja Šabanović, koja je osvojila 20 medalja od čega 10 zlatnih, te je na turniru u Banja Luci osvojila pehar za najuspješniju takmičarku.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno