Košarka

KK Kengur: tri selekcije na završnici državnog prvenstva

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

KK Kengur: tri selekcije na završnici državnog prvenstva – Sa ponosom možemo reći da su se tri naše selekcije plasirale na završnicu državnog prvenstva BIH. Nakon odigrana dva kruga sistema “A” federalnog prvenstva gdje smo bili jedini klub sa četiri predstavnika u BIH što je jedan nevjerovatan podatak.

Na kraju su tri naše selekcije zasluženo izborile završnicu što predstavlja historijski uspjeh za naš klub. Naši kadeti su praktički izgubili plasman na jedan posjed i odlično odigrali turnir, ali su pioniri, pionirke i kadetkinje izborili plasman u daljnji tok takmičenja.

Mladi košarkaši i košarkašice su pokazali da se kroz jedan predan i posvećen rad ostvaruju odlični rezultati. Ovim uspjesima nastavljen je kontinuirani kvalitet rada u našem klubu koji traje već pune dvije decenije.

Naši košarkaši i košarkašice sigurno zaslužuju podršku grada i gradske uprave na završnici koje se igraju ubrzo. Ove zlatne generacije našeg kluba vrijedno rade i sigurno da će i u narednim sezonama dokazati svoj kvalitet.

VAŠ KK “KENGUR” ZENICA

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno