Košarka

KK Kengur na turniru u Francuskoj

KK Kengur na turniru u Francuskoj
KK Kengur na turniru u Francuskoj
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

KK Kengur na turniru u Francuskoj – Kao što smo i najavljivali naš klub će i ove godine uzeti učešće na turniru u francuskom gradu Checy. Ovo je 12 godina turnira TIAM koji sigurno važi za jedan od najboljih u Evropi u uzrastu do 15 godina.

Ove godine putujemo sa selekcijom dječaka rođenih 2002/2003 godine u periodu od 15-17 aprila.Ono što posebno ističemo je sama organizacija i druženje sa domaćinom koji se uvijek pobrine da se osjećamo ugodno i obezbijedi nam sve potrebne uslove za boravak u ovom prelijepom mjestu. Proslogodišnji turnir nam je donjeo nezaboravne utakmice i druženje gdje smo u finalnoj utakmici nesretno poraženi nakon produžetka. Vrijedi istaći da smo bili i dva puta pobjednici ovog turnira.

Pored utakmica i samog druženja naši košarkaši će posjetiti kulturne i sportske znamenitosti gradova Munchena,Orleansa, Checya i Parisa.

Trener koji će voditi ekipu : Jasmin Efendić zajedno sa službenim predstavnikom Radoslavom Dodikom. Na put naša selekcija kreće zajedno sa našim sportskim prijateljima iz Bihaća 12 aprila a planirani povratak je 19 aprila u večernjim satima.

TIAM 2017
Jasmin Efendić



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno