Ostali sportovi

KK Internacional: Zenica Open

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Karate klub “Internacional”, Zenica je i ove godine organizator međunarodnog karate turnira „Zenica Open 2015“.Ovaj već tradicionalni turnir četvrti po redu se organizuje u kategoriji pionira, kadeta i juniora.
Do sada su organizovana tri turnira na kojima je u prosjeku učestvovalo od 600 do 700 takmičara u katama i borbama u kategorijama pionira, kadeta i juniora. Karate turnir „Zenica Open“ se nalazi na programu takmičenja Karate saveza Bosne i Hercegovine. Prema ocjeni kako učesnika, tako i zvaničnika karate saveza BiH, „Zenica Open“ je jedan od najbolje organizovanih turnira u Bosni i Hercegovini.

Ova činjenica je rezultat kako dobre organizacije, tako i podrške lokalne zajednice i predivnog ambijenta zeničke Arene. Ovogodišnji 4.“Zenica Open“ je izborni turnir u kategoriji pionira, za izbor takmičara koji će nastupati za reprezentaciju BosneiHercegovine. Iz karate kluba Internacional su pozvali takmičare iz drugih zeničkih klubova koji su registrovani u Karate Savezu BIH, da uzmu učešće na ovogodišnjem „Zenica Open-u“ u subotu 25.04. i to bez kotizacije.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno