Ostali sportovi

KK Internacional: Semina Keleštura ponovo blista

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

KK Internacional: Semina Keleštura ponovo blista – Na Ilidži je 16.mar.2019.godine u organizaciji karate kluba “Champion” Ilidža održano 14. Otvoreno prvenstvo Ilidže za kategorije kadeti, juniori, U21 i seniori u karateu. Na ovom takmičenju učešće je uzelo 73 kluba sa preko 400 takmičara iz BiH, Hrvatske i Crne Gore.

Turnir je jedan od posljednjih pred Evropsko prvenstvo za seniore, tako da su na ovom turniru učešće uzeli takmičari koji su najbolji u svojim disciplinama, time podižući nivo turnira na još viši nivo. Karate klub „Internacional“ iz Zenice nastupio je sa četri takmičara.

Ekipa našeg Kluba u jakoj konkurenciji osvojila je četri medalje/dvije srebrene i dvije bronzane/. I na ovom takmičenju posebno se istakla Semina Keleštura sa osvojenom srebrenom i bronzanom medalje. Osvajači preostalih medalja su Muharem Keleštura, srebrena medalja i Edi Malkoč, bronzana medalja. U narednom periodu Klub planira učešće na Federalnom prvenstvo za djecu krajem marta, te učešće na međunarodnom turniru Bushido 2019.

Čestitamo takmičarima i trenerima na ostvarenim rezultatima.

 

Uprava kluba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno