Ostali sportovi

KK Internacional: 22 medalje i 4. mjesto u ukupnom plasmanu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Takmičarska ekipa karate kluba „INTERNACIONAL“  Zenica nastupila je na III kolu karate kantonalne lige ZDK-a koje je odrźano u Tešnju, u dvorani Mješovite srednje škole 22.decembra 2019.godine i na kojem je učešće uzelo 16 klubova iz ZDK sa 313 takmičara i 25 ekipa.

Šesnaest takmičara INTERNACIONALAa nastupilo je u službenim kategorijama djece, kadeta, juniora i U-21 u disciplinama kate i borbe. Karatisti INTERNACIONALA osvojili su 22 medalje od čega devet zlatnih, četiri srebrne i devet bronzanih medalja i zauzeli odlično četvrto mjesto u ukupnom plasmanu klubova.

Osim  toga Lejla Begić, članica Kluba uspješno je završila sudijski seminar i stekla zvanje “glavni kantonalni sudija za kate i kumite”!

Takmičenje je proteklo u vrlo dobroj organizaciji KK”Unija”Tešanj. Uprava Kluba pohvaljuje zalaganje takmičara i trenera na takmičenju i čestita na osvojenim medaljama.

Uprava kluba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno