Nogomet

KF Zenica Grad-City nije otputovao na utakmicu protiv Azota

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Proteklog vikenda odigrano je 5. kolo Druge lige FBiH grupa “Centar”. Nakon četiri vezana poraza, KF “Zenica Grad-City”, nije otputovao na utakmicu u gostima protiv ekipe Azota.

U službenom zapisniku utakmice, delegat je napisao da su je sve bilo spremno za utakmicu, ali da se gostujuća ekipa nije pojavila, niti je najavila da neće doći na utakmicu. Ovaj potez svakako pokazuje kakva je situacija u ovome klubu.

Podsjetimo, krajem januara ove godine tadašnji predsjednik Skupštine, Tarik Švraka dao je ostavku, a na njegovo mjesto je došao Taib Spahić. Od oktobra prošle godine klubom, koji je od ove sezone promijenio ime iz Rudara u KF “Zenica Grad-City” predsjedava Ševko Adilović.

Biće zanimljivo vidjeti šta će se dešavati u narednom periodu, prošle sezone Rudar je obezbjedio opstanak u ligi sa igračkim kadrom, gdje nijedan nogometaš nije bio stariji od 21. godine. Ipak u ovu sezonu su ušli veoma loše, četiri poraza, te nedolazak na gostujuću utakmicu dovoljno govori da stanje u klubu nije dobro, te da se hitno treba nešto uraditi, ako je u interesu da Zenica i dalje ima ovaj klub, koji se takmiči u trećem razredu nogometa u BiH, a pored seniorske ekipe ima i kadete, te juniore.

Izvor: sportzdk



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno