Zenica

KBZ: trojke, dvojke…

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Porodica Halilović iz Zenice, postala je brojnija za tri dječaka. Naime, u Porođajnom odjelu KBZ-a presrećna majka na svijet je donijela tri zdrava i preslatka dječaka. Važno je istaći da su „trojke“ prirodno začete, a sam period trudnoće i poroda je tekao bez teškoća. Ovaj događaj svakako je uveličao i uljepšao atmosferu u Porođajnom odjelu čiji uposlenici ne kriju radost zbog ovog nesvakidašnjeg sretnog događaja.

„Sve je prošlo sjajno, mnogo bolje nego što sam mislila. Osjećam se dobro i neizmjerno sam sretna“- riječi su ponosne majke koja ima i još jednog troipogodišnjeg sina.
Pored rođenih trojki u Porođajnom odjelu rođene su i dvojke.

Riječ je o porodici Šaranović iz Zenice koja je dobila dvojke. Dr Šaranović zaposlenica JU KBZ, ponosna majka na svijet je donijela dječaka i djevojčicu.
“Kada su moja dječica pored mene zaboravim teškoće poroda, osjećam se dobro i presretna sam, tokom noći i dana rođeno je više dječaka a samo jedna djevojčica, ova moja-princeza” riječi su sretne majke kojoj su rođene dvojke prva djeca.

Članovi menadžmenta KBZ-a, ovim povodom su posjetili radosne majke i uz iskrene čestitke i tople riječi dobrodošlice na svijet petero male dječice, ponosnim majkama su uručili prigodne poklon pakete.

Još jednom, u ime menadžmenta i uposlenika KBZ-a upućujemo najiskrenije čestitke radosnim roditeljima novorođene djece, sa željom za zdravim djetinjstvom i odrastanjem i neizmjernom srećom u njihovom budućem životu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno