Zenica

KBZ: primanje kurbanskog mesa

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Potencijalni donatori kurbanskog mesa. Ukoliko ste planirali klati kurbane u sklopu predstojećeg Kurban bajrama, obavještavamo Vas da kao JU KBZ, izražavamo spremnost i želju za prijem donacija kurbanskog mesa iz predstojećeg Kurban bajrama, a u cilju osiguranja kvalitetne ishrane pacijenata. Poučeni ranijom praksom i iskustvom prijema donacija kurbanskog mesa, na ovaj način Vas obavještavamo o slijedećem:

Obzirom da smo javna ustanova i da se bavimo posebnom vrstom djelatnosti – pružanjem zdravstvenih usluga našim bolesnim sugrađanima, zakonski smo obavezni raspolagati mesom koje je higijenski i mikrobiološki sigurno. Stoga Vas molimo da nam uz Vašu velikodušnu donaciju priložite i bilo kakav dokaz o higijenskoj ispravnosti doniranog mesa!
Molimo Vas i da uslov za učinjenu donaciju ne bude da moramo preuzeti i animalni otpad koji je već nastao na mjestu klanja kurbana.

Sva zainteresirana fizička i pravna lica koja žele učiniti donaciju kurbanskog mesa za našu Ustanovu, molimo da nas kontaktirate putem službenog e-maila: [email protected] ili faxa broj: 032/226-576 i naznačite nam imena i telefonske brojeve kontakt osoba sa kojima možemo dogovoriti detalje o preuzimanju donacija.

Molimo cijenjene donatore koji namjeravaju lično predati manje količine kurbanskog mesa da se jave na ulaznoj kapiji I Bolnice gdje će dobiti dalje upute u vezi predaje doniranog mesa.

S poštovanjem.

MENADŽMENT JU Kantonalne bolnice Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno