Politika

Kasumovićeva poruka putem Facebook profila

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kasumovićeva poruka putem Facebook profila – Na Facebook stranici Gradonačelnika Zenice Fuada Kasumovića danas su objavljena tri “statusa”, kojima se pojašnjava odluka Gradonačelnika, odnosno gradske uprave, da sudskim putem naplati dvjestotinjak hiljada KM dugovanja za korištenje građevinskog zemljišta, među privrednicima vrlo nepopularnu taksu KGZ-a. Odluku možete pročitati OVDJE.

Statuse prenosimo u cijelosti, bez ikakvih korekcija: 

1. Direktor Kantonalne bolnice Zenica gospodin Skomorac je nezakonito i netransparentno izabran za direktora. Ja, kao gradonačelnik grada Zenice, poručujem da je prošlo vrijeme podobnih i nesposobnih. Mi pokušavamo naplatiti dug iz 2013. i 2014. godine i mi imamo raznorazne kredite koje moramo vraćati i imamo stotine problema i svojih građana koje moramo rješavati.

2. Kantonalna vlada Zeničko-dobojskog kantona mora znati da treba postavljati sposobne ekonomiste, a ne podobne. Grad Zenica se ne bavi lopovskim načinom, a presuda je takva i neka se obrate sudu. Zenica mora odgovarati potrebama građana, a svi oni moraju platiti Zenici što joj pripada

3. Grad Zenica će naplatiti dugovanja po svakom osnovu, jer imamo i mi strahovitih problema, ali budžet će biti likvidan kako sam i obećao. Sudske presude se ne komentarišu i svako svoje obaveze mora izmirivati



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno