Nogomet

Kasumović udovoljio upravi: NK Čelik dobio vrijednu finansijsku pomoć

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

NK Čelik dobio vrijednu finansijsku pomoć – Upravni odbor NK Čelik uputio je pismo Gradskom vijeću Zenice o teškoj finansijskoj situaciji u kojoj se klub nalazi, na što je gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović danas odobrio sredstva za pomoć ovom klubu.

Tačnije, Kasumović je danas potpisao zaključak o odobravanju sredstava za finansiranje takmičarskih aktivnosti NK Čelik Zenica, a odobreno je 52.070 KM za ove potrebe. 

Ovim je udovoljeno rukovodstvu Čelika, koje je podsjetilo gradonačelnika da je do sada od Gradske uprave klubu uplaćena samo jedna tranša u iznosu od 50.000 KM, što predstavlja manje od 20 posto ukupno utrošenog budžeta NK Čelik u periodu od početka 2017. godine do danas.

Danas odobrena tranša prebačena je na račun omladinske škole NK Čelik, jer su računi zeničkog kluba još uvijek blokirani.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno