Ostali sportovi

Karatisti REI osvojili pehar za najbolji klub i 42 pojedinačne medalje na turniru Srbac Open 2023.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ekipa karate kluba “REI” Zenica nastupala je na turniru “Srbac Open 2023″, na kojem je klub predstavljalo 27 takmičara.

Ekipa je nastupala u disciplinama kate i borbe pojedinačno, te su ostvarili izuzetne rezultate koji su plod predanog rada trenera kluba i zalaganja učenika i redovnosti u radu.

Takmičenje se odvijalo na tri borilišta, sa oko 160 takmičara. Klub su predvodili treneri Eldin Džulić i Mirnes Odobašić, dok su ispred kluba ovaj put sudili Vedad Karić i Ajna Mustafi. Ekipa k.k.”Rei” Zenica osvojila je 42 medalje od čega –
20 zlatnih
15 srebrenih
7 bronzanih

Treneri kluba su dobili priznanje od uvaženog Senseia Ljubomira Tadića, 9.DAN, kojem se zahvaljujemo na odličnoj organizaciji karate turnira.

Klub “REI” je osvojio i pehar za najuspješniji klub turnira.

Iz našeg kluba kao najuspješniji takmičari turnira u mlađim kategorijama pehare su dobili – Norah Gržan i Ajnur Mujezinović, kojima čestitamo na peharu koji su osvojili osvojivši po dvije zlatne u katama i borbama.

Klubu slijedi Međunarodni turnir u Srbiji koji je 18. juna, te polaganje za zvanja krajem jula. Uprava K.K REI Zenica čestita svim takmičarima, te se zahvaljujemo roditeljima sto podržavaju naš rad i odlaske na takmičenja.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno