Ostali sportovi

Karatisti KK Čelik osvojili zlato i srebro u Lukavcu sa dvije takmičarke

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Karatisti KK Čelik osvojili zlato i srebro u Lukavcu sa dvije takmičarke – U Lukavcu je protekle nedjelje održan 20.karate Kup Lukavac u tehničkoj organizaciji KK „Sensei“ na kojem je učestvovalo oko 180 takmičara iz 23 kluba., a među njima i KK Čelik sa dva takmičara, saopštili su iz KK Čelik Zenica.

Emina Šaćirbegović je osvojila zlatnu medalju u kategoriji juniorke borbe +59 kg

Emina je počela pripreme za federalno i državno prvenstvo koje će se održati u oktobru i novembru ove godine i od nje K.K Čelik očekuje dobar rezultat na ovim prvenstvima.

Džejna Džaferbegović je nastupila u kategoriji seniorke Open apsolutna kategorija, gdje je u finalu poražena, te se morala zadovoljiti sa drugim mjestom i srebrenom medaljom.

Turnir se održao u skladu sa aktuelnim naredbama i preporukama u vezi čuvanja zdravlja izdatih od strane Kriznog štaba BiH i u dobroj organizaciji  KK „Sensei“.

– U novoj polusezoni slijede turniri, na kojima se mogu da ispoštuju naredbe federalnog ministarstva vezano za zdravlje i sigurnost učesnika -, kažu iz KK Čelik Zenica.

E.Imamović

Foto KK Čelik



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno