Ostali sportovi

Karate klub”REI” Zenica održao polaganje za viša zvanja za sekcije Starina i Topčić Polje

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Karate klub”REI” Zenica održao polaganje za viša zvanja za sekcije Starina i Topčić Polje – K.K”REI” Zenica održao je polaganje za 25 kandidata za zvanja od žutog do plavog pojasa za sekcije kluba Starina i Topčić polje.Na polaganje je izašlo 25 kandidata,za zvanja do plavog pojasa.
Kandidati su pokazali odlično poznavanje tehnike i kate,te dokazali dobar rad u pomenutim sekcijama koje vode majstori Kenan Hodžić i Amila Pivić.
Pored domačina na polaganju je bio prisutan i Karate klub “Semih” Mostar čiji su kandidati polagali za početnička zvanja u karate do žuti pojas. Komisija je bila u sastavu Sensei Džulić Eldin 5.DAN, Sensei Sanel Kladušak 3. DAN i Kenan Hodžić 1. DAN.
U ime kluba čestitamo svima na položenim karate zvanjima. Sljedeća aktivnost kluba je organizacija Međunarodnog turnira u Zenici pod nazivom”4.Shotokan kup Zenica 2019″ koji će se održati 3.marta u Zenici.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno