Ostali sportovi

Karate klub Perfekt Zenica prvi u ukupnom plasmanu na zvaničnom WKF karate turniru u Usori

karate klub perfekt zenica
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Karate klub PERFEKT iz Zenice je u nedjelju 04.07.2021.godine učestvovao na 11.KARATE OPEN KUPU USORA u Usori pod nazivom *KARATE SPORT PRIJATELJSTVA*, koji je okupio preko 400 učesnika iz 30 klubova sa prostora cijele BIH. Navedeni turnir je je ZVANIČNI WKF TURNIR uvršten u KALENDAR KARATE SAVEZA FBIH.

Od srca iskrene čestitke organizatoru KARATE KLUBU *USORA* iz Usore na PERFEKTNOJ organizaciji, te toploj dobrodošlici i cijelom gostoprimstvu, kako za djecu i takmičare, tako i za roditelje i trenere.

Naš klub je učestvovao sa 12 takmičara u 34 kategorije i osvojili smo 27 medalja i to 9 zlatnih, 6 srebrenih i 12 bronzanih.

Mi smo još uvijek mlad klub i trudimo se da budemo svaki dan i nakon svakog treninga sve bolji i jači, te težimo PERFEKTU, naša djeca su većinom nastupala u kategorijama sa svojim pojasevima/neslužbenim kategorijama i tu je naš KARATE KLUB PERFEKT ZENICA osvojio VISOKO PRVO MJESTO U UKUPNOM PLASMANU.

Naš klub su predstavljali :

1. Bošnjak Merjem

2. Tatarević Rania

3. Kadragić Amna

4. Kalabić Lamija

5. Suljić Ema

6. Mlivić Sarah

7. Halilović Ajdin

8. Juhić Ajmin

9. Mušinović Amina

10. Dizdar Harun

11. Alispahić Daris

12. Cimiratić Hena

Moramo napomeniti da je naš takmičar HALILOVIĆ AJDIN u ukupnom plasmanu u neslužbenim kategorijama osvojio visoko PRVO MJESTO sa osvojene DVIJE ZLATNE MEDALJE i JEDNA BRONZANA MEDALJA od 77 takmičra koji su osvojili medalje. Zatim na istoj ljestvici naš takmičar ALISPAHIĆ DARIS je osvojio treće mjesto sa osvojeno 1 ZLATO i 2 bronzane medalje.

Sigurno najbolji i najatraktivniji nastup je imala naša TATAREVIĆ RANIA koja je osvojila DVIJE ZLATNE MEDALJE I JEDNU SREBRENU.

Izuzetno dobar nastup je imala i naša Lamija Kalabic koja je osvojila 1 ZLATNU 1 SREBRENU I 1 BRONZANU medalju te na taj način izborila u službenim kategorijama visoko 11 MJESTO U UKUPNOM PLASMANU od 173 takmičara koji su osvojili medalje.

Ekipu kluba su predvodili treneri kluba Ivana Dzankovic i glavni trener Nermin Gagi Bosnjak .

Izuzetno smo ponosni na našu djecu i mnogima je ovo bilo prvo takmičenje i prvi javni nastup, pa ovom prilikom čestitamo svim osvajačima medalje, kao i iskrene čestitke ponosnim roditeljima i hvala VAM svima što vjerujete u nas i podržavate naš trud i rad.

Klub nastavlja sa redovnim treninzima I LJETNOM KARATE ŠKOLOM na otvorenom SVAKI RADNI DAN od 18:00 h na KAMBEROVIĆA POLJU, te ovom prilikom pozivamo sve stare članove, kao i SVE one koji žele da nam se pridruže i postanu dio PERFEKT KARATE PORODICE.

Pored redovnih treninga u planu je KLUPSKO POLAGANJE za prva i viša karate zvanja 25.07.2021.godine.

U avgustu smo planirali KLUPSKE IZLETE na izletišta oko našeg Grada Zenice.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno