Ostali sportovi

Karate klub Perfekt nastavlja sa radom i treninzima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Karate klub Perfekt je sportski i takmičarski klub, koji je dio WKF Saveza na nivou ZDK, FBIH i BIH, a koji je jedini priznat od Olimpijskog komiteta. Okupljamo djecu od četiri godine do seniora. Po odobrenju Federalnog štaba Civilne zaštite  krenili smo sa treninzima. Trenerski tim našeg kluba i to Sarah Kulačić, Šejma Dulas, Benjamin Cogo, Kenan Lišić i Nermin Bošnjak je odlučio da treninge za početak rad na otvorenom i to na sportskim terenima na Kamberovića polju.
Treninge smo počeli od ponedjeljka 18. maja, u terminu od 18:00 do 19:00 h.  Treninge smo prilagodili uputama tako da sad za sad radimo samo tehnike i kate, tj. bez kontakta, kao i trudimo se da poštujemo distancu.  Treninzima se odazvao veliki broj članova kluba, dok su ostali obećali da će nam se pridružiti odmah poslije Bajrama. Iskreno sam se obradovao u kolikom broju su nas roditelji podržali i doveli djecu odmah na prve treninge sa porukom da smo svi poželjeli i da nam nedostaju karate trenizni, ističe Bošnjak.
Plan za ljeto je da prvo redovno vježbamo. U mjesecu julu i augustu je plan da organizujemo izlete na naša izletišta Smetove i Bistričak. Krajem mjeseca jula planiramo održati polaganje za učeničke pojaseve u klubu. U kalendaru Saveza je 05. septembra turnir *PERFEKT OPEN ZENICA 2020*, koji bi trebao biti održan u zeničkoj Areni. Ovom prilikom još jednom pozivamo roditelje da odvoje djecu od igrica, TV, mobitela, te ih izvedu iz stanova i kuća, a zatim najvažnije da postanu dio perfekt porodice i treniraju karate sa nama.
Upis je otvoren do 1. juna. Sve dodatne informacije na mobitel broj 387 61 063 007 Nermin Bošnjak.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno