Košarka

Kapiten OKK Čelik Armin Avdibegović o trenutnoj situaciji u klubu

Kapiten OKK Čelik Armin Avdibegović o trenutnoj situaciji u klubu  – Kapiten zeničkog A1 ligaša OKK Čelik, Armin Avdibegović, dao je izjavu portalu bhbasket o trenutnoj situaciji u klubu, istakavši da jedva čekaju da se okupe i da su svi zdravi.

-Za sada je sve ok, standardno, za ovih 20-30 dana. Najbitnije je zdravlje nas i naših porodica, a onda sve ostalo. Pridržavamo se mjera koje su donesene kako bi sve ovo brže prošlo. U klubu, što se tiče igrača, za sada je sve ok sto se tiče zdravstvenog biltena, održavamo kontakte. Jedva čekamo da se ova situacija smiri kako bi mogli da se vidimo i da se okupimo. Naravno da nam nedostaje sve vezano za košarku, jer ona je naš život. U ovoj situaciji smo primorani da je stavimo po strani kako bi se zaštitili -, izjavio je kapiten Avdibegović, koji je u svojoj karijeri nastupao je i za bh. reprezentaciju pod vođstvom Ace Petrovića.

E.Imamović

Foto OKK Čelik

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem