Info

Kakvo nas vrijeme očekuje u narednim danima?

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kakvo nas vrijeme očekuje u narednim danima?- Danas prije podne u Bosni i Hercegovini se prognozira postepeno smanjenje oblačnosti. Sunčanije u drugoj polovini dana.

Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 20°C, na jugu zemlje od 20 do 24°C. U Sarajevu pretežno oblačno prije podne. Sunčanije u drugoj polovini dana. Najviša dnevna temperatura zraka oko 17°C.

U nedjelju u Bosni i Hercegovini će biti sunčano. Lokalno po kotlinama ujutro može biti magle. Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 6°C, na jugu zemlje od 8 do 13°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 21 i 26°C, na jugu zemlje do 28°C.

U ponedjeljak u Bosni i Hercegovini se prognozira pretežno sunčano. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 10°C, na jugu zemlje do 14°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 24 i 29°C.

U utorak u Bosni i Hercegovini veći dio dana će preovladavati sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Naoblačenje u večernjim satima. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugoistočnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 13°C, na jugu zemlje do 16°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 25 i 30°C.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno