Info

Kako urediti zid oko TV-a?

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kako urediti zid oko TV-a? – Proizvođači televizora svakim novim modelom koji lansiraju na tržište nastoje poboljšati izgled i kvalitetu ovog kućanskog aparata bez kojeg je mnogima dnevni boravak u potpunosti nezamisliv.

Daleko smo došli od starinskih kockastih televizora koji su zauzimali puno mjesta u našim dnevnim boravcima i narušavali izgled prostora pa nam tako danas na raspolaganju stoje tanki i moćni televizori odličnog dizajna koje s lakoćom možemo postaviti na zid, uklopiti u zidnu nišu i po želji sakriti od pogleda ako ne želimo da odvlači pažnju od ostatka interijera u kojem živimo.

Dizanjem televizora na zid štedimo prostor koji su nekad zauzimali niski ormarići i konzole, a odabirom zanimljivih materijala poput različitih vrsta kamena, drva ili tkanine taj djelić zida činimo fokalnom točkom prostora u kojem se družimo i provodimo zajedničko vrijeme gledajući filmove i najdraže serije.

jutarnji.hr



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno