Biznis

Kako se na vrijeme boriti protiv zagađenja koje nam dolazi u zimskom periodu?

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kako se na vrijeme boriti protiv zagađenja koje nam dolazi u zimskom periodu? – Da li ste se ikada zapitali zašto se osjećate tako preporođeno kada boravite u prirodi? Razlog je jednostavan –  vaše tijelo dolazi u kontakt sa čistim i svježim zrakom. Kvalitet zraka koji udišete je nešto što u velikoj mjeri ima uticaj na zravlje. Sve veće zagađenje je postalo globalni problem, međutim da li ste se ikada zapitali koliko je čist zrak u vašem domu?

U borbi protiv zagađenja Xiaomi Air purifier nam donosi novi model pričišćivača zraka. Nećete ni primjetiti da radi ali u velikoj mjeri će unaprijediti kvalitet zraka koji udišete što će vas dalje sačuvati od mnogih zdravstvenih problema.

Donosimo Vam 5 najvažnijih razloga zašto u svom domu trebate imati Xiaomi Air Purifier:

 

  • Preporučuje se pacijentima koji imaju problema sa respiratornim bolestima
    Bolest kao što je astma nisu nepoznanica većini nas. U određenim slučajevima, alergeni mogu napasti bilo koga, što rezultira disfunkcionalnim radom pluća. Za pacijente koji se bore sa tim problemima, ali i za sve one koji žele rizik minimizirati što je moguće više, Xiaomi Air Purifier je pravi izbor za vas. Održava kvalitet zraka na visokom nivu, te smanjuje mogućnost respiratornih bolesti.
  • Pasivno pušenje
    Svi znamo da pušenje nije dobri za naše zdravlje, kao i pasivno odnosno indirektno pušenje. Pasivno pušenje može da napravi izuzetno veliku štetu i nepušačima. Ukoliko živite sa nekim ko konzumira cigare ali ne želite da ugrožavate svoje zdravlje, Xiaomi Air Purifier opet dolazi u pomoć – Xiaomi koristi HEPA filtere koji su specijalno dizajnirani da eliminišu dim i neugodne mirise.

 

  • Ko ne voli ugodan miris u kući?

Iako ih možda i ne možete odmah primjetiti, neugodni mirisi iz kuhinje, toaleta, pušenja, pa čak i farbe se akumuliraju vremenom i kombinuju što rezultira izuzetno neugodnim mirisima. Xiaomi Air Purifier vam pomaže da se riješite svega navedeg, te da se osjećate ugodno kada imate posjetioce u vašem domu.

 

  • Kućni ljubimci?

Kućni ljubimci su sve više i više zastupljeni u kućama ili stanovima, ali moramo naglasiti nešto što je od velikog značaja za higijenu. Korištenje klasičnih usisivača vam neće riješiti problem u potpunosti kada su u pitanju dlake i ostale čestice koje mogu uzrokovati alergije.

Sitne i oku nevidljive čestice sa vaših ljubimaca mogu biti velik i primarni uzrok alergija.

 

  • Plijesan

Plijesan podrazumijeva mikroskopske gljive koje rastu i razvijaju se u vlažnim uslovima. Ne možemo dovoljno naglasiti koliko život u prostoru ispunjenom plijesni nije zdrav. Može uzrokovati probleme sa disanjem, kašljanje, ili u najgorem slučaju napade astme. Kada je riječ o pročišćivaču zraka, on ne može u potpunosti uništiti plijesan, ali u velikoj mjeri može spriječiti njeno širenje. Plijesan se širi na način da otpušta sitne spore u zrak, koje pronalaze novo mjeto na kojem će se zalijepiti i rasti. Xiaomi Air Purifier apsorbuje spore iz zraka, te na taj način spriječava njihovo razvijanje po zidovima.

 

Na tržištu postoje dvije vrste Xiaomi pročišćivača zraka: Air Purifier 2 i Air Purifier Pro.

Bilo koju verziju možete još danas kupiti na web shopu: https://www.mobishop.ba/

Ili na prodajnom mjestu u Zenici, gdje imate mogućnost kupovine na rate (adresa:
Ar. Abdulazita Aska Borića 35, 72000, Zenica).

Za više informacija možete pozvati broj: +387 32 979 153

VIDEO:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno