Nogomet

Kakav dan za Čelik: Zeničani doveli i treće pojačanje

Kakav dan za Čelik: Zeničani doveli i treće pojačanje – Bivši golman Željezničara stiže na Bilinom polju. Nakon što su danas dogovorili ostanak Bojana Pavlovića i potpisalo s njim ugovor na tri godine, te dogovorili i dolazak stopera Tarika Isića iz Radnika s kojim su potpisali ugovor na dvije godine, Zeničani su angažovali još jednog igrača za narednu sezonu. Klub s Bilinog polja večeras je dogovorio saradnju i s iskusnim čuvarom mreže Marijanom Antolovićem.

Antolović je poznat bh. javnosti iz vremena dok je branio za Željezničar, a ovaj 30-godišnji čuvar mreže u Zenicu stiže iz Osijeka, koji mu je bio posljednji klub. Saradnja s Antolovićem će biti na dvije godine i sada su Zeničani s njegovim potpisom riješili pitanje golmana za narednu sezonu. Pavlović, Antolović i Karajbić će se boriti za jedinicu u narednoj sezoni. U narednim danima očekuje se dolazak još nekoliko igrača, a današnji dan dokaz je da u Čeliku ozbiljno misle o narednoj sezoni.

Sportsport

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem