Zenica

Kafa sa… prof.dr. Damir Kukić- ponedjeljak u 19 sati

Kafa sa... prof.dr. Damir Kukić
Kafa sa... prof.dr. Damir Kukić

Kafa sa… prof.dr. Damir Kukić- ponedjeljak u 19 satiGost naredne Kafe sa… Damir Kukić prof. dr. na Filozofskom fakultetu u Zenici

Mjesto dešavanja : VIP club Multiplexa Ekran
Vrijeme dešavanja : Ponedjeljkom u 19:00h

Multiplex Ekran Zenica u suradnji sa Unijom studenata Univerziteta u Zenici započeo je sa organizacijom niza događanja kako bi ponudi mladima, prije svega studentskoj populaciji, edukativni prostor i omiljeno mjesto okupljanja svake sedmice. Uz ugodno druženje i zabavu, svi posjetioci imaju priliku upoznati ljude za životnim pričama, inspiracijskim temama i drugačijim viđenjem života nego uobičajnog.

Projekat Kafa sa… koncipiran je kao javni razgovor sa poznatim ličnostima, ali i sa običnim ljudima koji imaju životne priče vrijedne spomena, ličnosti koje pokušavaju mijenjati našu stvarnost i ličnosti iz svijeta showbiza i sportske i muzičke scene.

Posjetioci će imati priliku, pored toga da čuju i nauče nešto novo, da osvoje i vrijedne nagrade. Svaki posjetioc će pri dolasku dobiti kupon sa rednim brojem, a u toku razgovora gost će izvlačiti iz bubnja sretnog dobitnika neke od nagrada sponzora ovog projekta. Također, u pauzama će biti organizovani razni turniri, kvizovi, nastupi muzičara i Stand up komičara i sl., sve u svrhu dinamičnosti i zanimljivosti projekta Kafa sa…

FB event : https://www.facebook.com/events/325917101143724/

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem