Košarka

Kadetkinje KK Jumper ugostile košarkašice ŽKK Orlovi iz Banja Luke

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U sklopu priprema za narednu sezonu, kadetska selekcija KK Jumper ugostila je svoje vršnjakinje iz ŽKK Orlovi Banja Luka, čija je seniorska ekipa viceprvak BiH.

Naime, Zeničanke se spremaju za domaća takmičenja i za nove izazove u WABA U-17 regionalnoj ligi, gdje nastupaju među 20 timova iz sedam zemalja regije. O tome smo objavili na OVOM LINKU.

Iako je rezultat u ovom pripremnom periodu bio u drugom planu Zeničanke su ostvarile zasluženu pobjedu nad sportskim prijateljima iz Banja Luke, rezultatom 59:40.

-Rezultat u ovom pripremnom periodu u drugom planu naša selekcija je ostvarila zasluženu pobjedu nad sportskim prijateljima iz Banja Luke. Sam rad u proteklom periodu se isplatio i evidentan je napredak u svim segmentima igre naših košarkašica u duelu sa renomiranim protivnikom. Gostima se zahvaljujemo na dolasku i fer i sportskoj igri -, saopštili su iz KK Jumper.

E.Imamović; Foto KK Jumper



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno