Odbojka

Kadeti OK Čelik-Volley nastupali na kadetskom prvenstvu FBiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Jučer su kadeti Odbojkaškog kluba Čelik-Volley nastupali na kadetskom prvenstvu Federacije Bosne i Hercegovine u dvorani Centra Skenderija Sarajevo.

Dječaci iz zeničkog kluba su odigrali utakmice sa ekipama Odbojkaškog kluba Bosna Sarajevo, Odbojkaškog kluba Ilidža, i Odbojkaškog kluba Gradina iz Srebrenika.

Rezulatati:

OK Čelik-Volley- Ok Gradina Srebrenik 1:2 ( 25:23, 23:25, 13:15)

OK Čelik-Volley – Ok Ilidža 0:2 ( 22:25, 23:25)

Ok Čelik- Volley- OK Bosna Sarajevo 0:2 (20:25 22:25)

Iz uprave kluba ističu da su kadeti odigrali zaista dobro i da im je u određenim momentima nedostajalo i malo sportske sreće.

“Možemo biti zadovoljni dosad urađenim poslom i treba napomenuti da se ovim selektivnim pristupom rad u domenu muske odbojke nije radilo unazad 15-ak godina. Moramo istaći da se radi i na selektiranju juniorske i seniorske ekipe, a kadeti našeg kluba su ujedno i pioniri i najmlađi učesnici na ovogodišnjem prvenstvu. Nastavljamo sa zacrtanim ciljevima a pred ovom grupom ljudi koji daju sve od sebe da obezbjede vrhunske uslove za treniranje je još uvijek puno posla” naveli su iz Uprave Odbojkaškog kluba Čelik Volley



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno