Košarka

Juniori OKK Čelik prvi na turniru u Bugojnu – Imran Porča proglašen za najkorisnijeg igrača

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Juniori OKK Čelik prvi na turniru u Bugojnu – Imran Porča proglašen za najkorisnijeg igrača – U organizaciji KK “Bugojno” odigran 3. Internacionalni memorijalni kup “Risto Duvnjak- Riky”, na kojem su učestvovali i juniori OKK Čelik iz Zenice, saopštili su iz OKK Čelik.

Dvanaest veličanstvenih, kako su učesnike turnira nazvali organizatori, sve svoje utakmice odigrali su u KSC Bugojno, za razliku od prethodne dvije godine kada se turnir igrao na otvorenom.

“Čelikovi” juniori odigrali su dvije utakmice. U prvoj su savladali KK “Una” Kozarska Dubica sa 107:39 i u drugoj KK “Vukovi” sa 90:64, što je bilo dovoljno za osvajanje prvog mjesta na turniru.

Titulu najkorisnijeg igrača turnira, MVP, ponio je  igrač Čelika Imran Porča.

Zeničani su uputili čestitke organizatoru na uspješno organizovanom turniru, a i svojim juniorima sve pohvale na maestralnoj igri.

E.Imamović

Foto OKK Čelik



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno