Zenica

JU Mješovita srednja industrijska škola Zenica: Realizacija praktične nastave po dualnom modelu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

JU Mješovita srednja industrijska škola Zenica: Realizacija praktične nastave po dualnom modelu- Danas, 18.10.2021. godine obavljena je radna posjeta direktora Botić Selvedina, koordinatora za praktičnu nastavu Mehaković Semira i Memišević Edina profesora praktične nastave  JU Mješovite srednje industrijske škole iz Zenice privrednom subjektu “RM-LH” d.o.o. Zenica.

Cilj posjete bio je utvrđivanje optimalnih uslova za realizaciju praktične nastave po dualnom modelu. Ovom prilikom smo sa mentorom za praktičnu nastavu Zrnić Fahrudinom obišli učenike koji obavljaju praktičnu nastavu u ” RM- LH” i uvjerili se da ovaj model i ovaj privredni subjekt pružaju najbolje za učenikov individualni razvoj i sticanje stručnih kompetencija.
Hvala svim akterima u ovoj priči koji su prepoznali prednost u ovom modelu, MONKS- u ZDK, predstavniku sindikata Škole Đevadu Hadžiću, posebno privrednom subjektu “RM-LH” i njegovom predstavniku Duraković Behrudinu kao i Zrnić Fahrudinu neumornom entuzijasti i profesionalcu. Velika zahvala profesorima Škole koji su ličnim i profesionalnim angažmanom aktivno doprinjeli da se Pravilnik o obavljanju praktične nastave izvan škole realizuje u duhu svoje suštine.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno