Nesreće

Još se ne zna identitet osobe čije je tijelo jučer izvučeno iz Bosne

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Još uvijek ne postoje zvanične informacije o identitetu osobe čije je beživotno tijelo izvučeno jučer iz rijeke Bosne u Zenici, potvrđeno je za Radiosarajevo.ba iz MUP-a Zeničko-dobojskog kantona.

„Tijelo koje je jučer izvučeno iz rijeke Bosne još uvijek se nalazi na odjelu za prosekturu gdje se vrši obdukcija, nakon koje će biti poznat identitet osobe“, kazala je za Radiosarajevo.ba Aldina Ahmić, glasnogovornica MUP-a ZDK.

Podsjećamo, jučer u popodnevnim satima uočeno je beživotno tijelo kako pluta rijekom Bosnom, a intervencijom policije i pripadnika Federalne uprave civilne zaštite (FUCZ), tijelo je izvučeno i prevezeno u KB Zenica na daljnju obdukciju.

Pojedini mediji prenijeli su da se radi o Senahidu Čagi, za kojim se tragalo od 2. aprila, nakon što je posljednji put viđen na mostiću kod skretanja za Lašvu, na putu M-17, gdje ga je ostavio prijatelj s kojim je tu večer izlazio, ali ta informacija još uvijek nije potvrđena.

Više možete pročitati na : https://www.zenicablog.com/videofoto-tijelo-muskarca-izvuceno-iz-rijeke-bosne-u-blatusi-prebaceno-na-patologiju-kbz/



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno