Nesreće

VIDEO+FOTO: Tijelo muškarca izvučeno iz rijeke Bosne u Blatuši, prebačeno na Patologiju KBZ

VIDEO+FOTO: Tijelo muškarca izvučeno iz rijeke Bosne u Blatuši, prebačeno na Patologiju KBZ  – Oko 13,20 sati na obali rijeke Bosne u Blatuši građani su primjetili beživotno tijelo koje je uvećan vodostaj i jak tok rijeke Bosne “donio” na tu lokaciju. Tijelo su na obalu izvukli specijalci MUP-a ZDK.

Kako nam je potvrđeno u MUP-u ZDK, formiran je istražni tim i obavljen je uviđaj na licu mjesta, a za sada policija ne daje više informacija, osim da se radi o lešu muške osobe. Kako je za Zenicablog potvrdila Aldina Ahmić, portparol Uprave policije MUP-a ZDK, obdukcija i identifikacija tijela biće obavljena u KBZ, te nije vršena na licu mjesta, kako su naveli pojedini mediji, uključujući i pogrešnu lokaciju mjesta pronalaženja tijela.

Nešto prije 15 sati tijelo je sa obale Bosne prebačeno na Patologiju Kantonalne bolnice Zenica. Pogledajte video i foto:

 

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem