Biznis

Još jedna donacija Telemach BH za ugrožene u Ukrajini

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Telemach BH nastavlja pružati neophodnu pomoć ugroženom stanovništvu Ukrajine te se donacijom u iznosu od 10.000 KM, usmjerenoj neprofitnoj humanitarnoj organizaciji Pomozi.ba, odazvao još jednoj humanitarnoj akciji.

Kao društveno odgovorna kompanija Telemach BH nastoji biti podrška i oslonac svima koji su uslijed ratnih razaranja ugroženi, nemoćni ili prisiljeni napustiti svoje domove. Suosjećajući sa onima u najvećoj potrebi, Telemach BH je već na početku rata u Ukrajini omogućio besplatne pozive prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u Ukrajini s namjerom da svim svojim korisnicima olakša komunikaciju sa najbližima – porodicom, prijateljima i kolegama koji tamo žive.

U želji da podstakne što veći broj ljudi da podrže ovu humanitarnu akciju i pokažu solidarnost i humanost prema ugroženim građanima Ukrajine, Telemach poziva i svoje zaposlenike te korisnike da se odazovu humanitarnoj akciji u organizaciji Udruženja Pomozi.ba pozivom na broj telefona 17006. Uz iskreno suosjećanje sa žrtvama sukoba, u Telemachu BH se iskreno nadamo da će strahote rata biti zaustavljene u najkraćem mogućem roku i da će životi i imovina građana Ukrajine biti sigurni.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno