Košarka

Još dva igrača napustila OKK Čelik, upitno odigravanje naredne utakmice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Košarkaši Čelika sinoć su u zeničkoj Areni visoko poraženi od Proma rezultatom 67:107, te su sa devetim porazom u sezoni uz jednu pobjedu nastavili agoniju, kojoj se ne nazire kraj.

Nakon još jednog uvjerljivog poraza i mnogo nejasnoća oko budućnosti kluba i njegovog funkcioniranja, još dvojica igrača kako saznajemo napustila su OKK Čelik. Anes Podojak 21-godišnji organizator igre odlučio je raskinuti ugovor, a kako saznajemo njegov novi klub će biti Zrinjski iz Mostara.

Drugi igrač koji odlazi iz OKK Čelik je krilo Benjamin Bajramović, koji je sinoć protiv Proma bio najzapaženiji u redovima Zeničana. Ovaj igrač kako saznajemo pojačat će ekipu Travnika, koja se takmiči u A1 ligi.

Zeničani su tako ostali sa samo šest igrača u rosteru (Križanović, Ćerkezović, Merdanović, Tomić, Bilić i Martinović), te je upitno kako će odigrati narednu utakmicu, koja je na rasporedu 8. januara u Tuzli protiv Slobode.

Uprava kluba mora hitno reagovati, ako ne žele da klub istupi iz lige, te bude po propozicijama izbačen u najniži rang.

Autor: D.Kurbegović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno