Rukomet

Još četvorica mladih rukometaša ŠR Čelik Junior dobili poziv na okupljanje Omladinske reprezentacije BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nakon što smo prošle sedmice objavili da je pet mladih rukometaša ŠR Čelik Junior dobilo pozive, u dvije kategorije, na probni trening muške omladinske reprezentacije Bosne i Hercegovne, (Link:  https://www.zenicablog.com/pet-mladih-rukometasa-sr-celik-junior-na-spiskovima-selektora-bih/ ), juče je na adresu kluba stigao novi poziv za još četvoricu mladih rukometaša ŠR Čelik Junior.

Naime, RS BiH na prijedlog selektora Dositeja Perića, selekcija 2004/05 godište, pozvao je još četvoricu zeničkih mladih rukometaša. To su: Džan Čeljo, Amel Beganović, Ahmed Sivac i Ismar Đapo.

Okupljanje je predviđeno za nedjelju 09.aprila 2023.godine do 8,30 sati u Sportskoj dvorani Luke u Gračanici.

Ovi pozivi su dokaz kvalitetnog rada sa mlađim kategorijama u ovom zeničkom prvoligašu.

– Čestitamo našim mladim reprezentativcima, a mi nastavljamo raditi dalje i stvarati nove generacije uspješnih rukometaša -, kažu u ŠR Čelik Junior.

Na oficijelnoj facebook stranici ŠR Čelik Junior su objavili datum i satnicu odigravanja gradskog derbija sezone u Prvoj rukometnoj ligi Federacije BiH, grupa Sjever između Čelik Juniora i RK Čelik.

“Derbi za Premijer ligu“, kako su ga nazvali u mlađem zeničkom ligašu, odigraće se 15.aprila u gradskoj Areni „Husejin Smajlović“ sa početkom u 17,30 sati.

Inače, seniorska ekipa ŠR Čelik junior drži liderski poziciju u Prvoj rukometnoj ligi Federacije BiH, grupa Sjever sa svih 17 pobjeda.

Do kraja prvenstva ŠR Čelik junior ide u goste ekipi „Sana 7“, igra domaće utakmice sa RK Čelik  i Donji Vakuf, a u jednom kolu su slobodni.

E.Imamović

Foto arhiva



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno