Zabava

Jeste li spremni za nezaboravan provod uz DJ Fororu? Veliki Tuborg party, 12. august Da Vinci’s Pub

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Slažete li se da ljeto prolazi brzinom svjetlosti!? Zato ne propustite nijedan tren da se opustite i uživate u toplim ljetnim danima, ugodnim večerima i nezaboravnim provodima. Ovog vikenda sve Zeničane očekuje upravo jedno nezaboravno iskustvo, najuzbudljiviji događaj sezone – Veliki Tuborg Party, koji će se održati u subotu, 12. augusta, u Da Vinci`s Pubu s početkom u 21 sat.

Ovaj spektakularni događaj donosi vam mnoštvo zabave, odlične muzike i uzbuđenja, sve uz poseban Tuborg štih! Za vrhunski provod biće zaslužna DJ Forora koja će vas držati na plesnom podiju cijelu noć. Bez obzira na muzički ukus, sigurni smo da ćete pronaći ritmove koji će vas potaknuti da plešete i uživate.

Za sve ljubitelje piva Tuborg je pripremio i vrijedne nagrade! Istog dana, na istoj lokaciji, 12. augusta Da Vinci’s Pub, od 14 do 19 sati moći ćete zamijeniti Tuborg čepove za nagrade! Za 20 sakupljenih čepova dobit ćete čarape, za 40 majicu, 70 slušalice, a za 80 duksericu.

Povedite svoje prijatelje i stvorite uspomene koje će trajati cijeli život na Velikom Tuborg Party-ju u Zenici!

Vidimo se!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno