Zabava

Jedanaesta Knjiga Enciklopedije Winnie the Pooh – Nebo

Jedanaesta Knjiga Enciklopedije Winnie the Pooh – Nebo – Kolekcija knjiga Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima – jedanaesta knjiga „Nebo“

“Moja prva enciklopedija sa Winniejem Poohom i prijateljima” i dalje izlazi po prvobitnom planu, sve dok to bude moguće, te je možete pronaći na kioscima koji i dalje rade. Znamo da su djeca, zbog trenutne situacije, primorana mnogo vremena boraviti u kućama, pa je potrebna dodatna zabava za najmlađe, a Disney enciklopedije donose znanje i zabavu zajedno!

Disneyjeva enciklopedija koja vas vodi u čudesan svijet prirode!

Djeca najranije dobi otvorena su, željna znanja i novih otkrića. Čitanjem potičemo razvoj mašte i kreativnosti, obogaćujemo rječnik, obrazujemo i pobuđujemo zanimanje djece. Osim toga, kvalitetno provodimo zajedničko vrijeme, zbližavamo se i razgovaramo o važnim temama i situacijama. Čitanjem aktiviramo djetetov um, vježbamo ga da razumije i povezuje različite činjenice. Povezanost i ugodni trenutci s djecom provedeni uz knjige vrijedne su uspomene za svakoga roditelja i njegovu djecu. Kolekcija knjiga Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima namijenjena je djeci predškolskog uzrasta, koja se upoznaju sa životinjama, prirodom i našim planetom.

U jedanaestoj knjizi kolekcije, upoznajemo nebo. Nebo je beskonačno kao i zrak koji nas okružuje. Nebeske boje zaista mogu izgledati čarobno – od svijetloplavih tonova, bijelih, sivih i crnih oblaka i prekrasnih ružičastih sumraka. U hladnim krajevima blizu polova nebo može biti obojeno zelenkastim tonovima sa svjetlosnim šarama. Tu pojavu nazivamo polarnom svjetlošću. Gdje su Mjesec i zvijezde kad na nebu sija sunce? Kako nastaje duga? Zašto pada noć? Jeste li na nebu kada vidjeli zvijezde padalice?

Jedanaesta knjiga, “Nebo”, je u prodaji po cijeni od 7,90 KM. Svakog četvrtka nova knjiga na kioscima. Dostupno je latinično i ćirilično izdanje kolekcije. Brojeve koje ste propustili ili ih ne možete naći na kioscima, možete naručiti na www.tropik.ba.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem