Zenica

Javni poziv za borce

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Služba za boračko invalidsku zaštitu grada Zenice obaviještava da su  dana 27.04.2015.godine raspisani Javni pozivi od strane Federalnog ministarstva za pitanje boraca i invalida odbrambeno oslobodilačkog rata Sarajevo   i to :

JAVNI POZIV – Zahtjev za dodjelu sredstava za sufinanciranje izgradnje spomen obilježja, uređenja mezarja i grobalja koji se finansiraju iz Budžeta Federalnog ministarstva za pitanja boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata /Federalnog ministarstva za pitanja branitelja i invalida domovinskog rata u 2015. godini.

JAVNI POZIV za podnošenje zahtjeva i programa za ostvarivanje prava na dodjelu sredstava Budžeta/Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2015.godinu iz oblasti boračko/braniteljsko invalidske zaštite – Transfer za obilježavanje značajnih datuma .

JAVNI POZIV za podnošenje zahtjeva i programa za ostvarivanje prava na dodjelu sredstava Budžeta/Proračuna Federacije BiH za 2015.godinu iz oblasti boračko/braniteljsko invalidske zaštite – Transfera neprofitnim organizacijama udruženja – udruge proistekle iz posljednjeg odbrambenooslobodilačkog/domovinskog rata

JAVNI POZIV  za podnošenje zahtjeva za ostvarivanje prava na dodjelu sredstava za pomoć u liječenju boraca/branitelja iz Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2015. godinu iz oblasti branilačko/braniteljsko-invalidske zaštite

JAVNI POZIV za podnošenje zahtjeva za ostvarivanje prava na dodjelu sredstava za sufinansiranje troškova sahrana i dženaza pripadnika branilačkih populacija iz Budžeta/Proračuna Federacije BiH za 2015.godinu I Predmet Javnog poziva je odobravanje pomoći za sufinansiranje troškova sahrane.

Obrasci  se mogu pogledati i preuzeti  na web stranici Federalnog ministarstva za pitanje boraca Sarajevo  kao i na šalteru  Info centra grada Zenice.

Pogledati na linku ovde



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno