Naše

Javni poziv VIK-u: želimo račune bez provizija

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Poštovana redakcijo, obraćam vam se molbom da objavite moju reakciju ili negodovanje. U pitanju je plaćanje računa za vodu i kanalizaciju. Naime, za one potrošače redovne platiše, a i one koji rade ponedjeljak-petak do 15 sati postalo je nemoguće platiti račun.

Privreda banka koja ne uzima proviziju za račune radnim danima radi samo do 14 sati, subotom ne radi, tako da je postalo nemoguće za većinu građana da izvrše svoju dužnost, bez bankarskih provizija.

S obzirom da nam VIK naplaćuje 50 puta vođenje sata koji je samo jedan u mojoj zgradi bilo stvarno i previše da se plaća i provizija za njihov račun. Nadam se da će moja molba biti objavljena i od nadležnih stavljena u razmatranje… (Riješenje je rad banke subotom ili plaćanje računa iza 15 sati. naime, pomenuta banka radi iza 15 sati, ali ne prihvataju naplatu računa, u tom priodu)

VIK na vama je red, ako poštujete redovne platiše.

lijep pozdrav redakciji ZB

A.M.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno