Naše

Glasajte da Amel Tuka bude evropski atletičar godine

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Glasajte za muškog atletičara godine 2015. u Evropi – tako što ćete “lajkati” na fotografiju osobe za koju želite glasati. – glasanje se završava u podne, 28. septembra – podržimo našeg Amela Tuku! Najbrži ove godine na 800 metara, sa 1.42.51, što je i nacionalni rekord BIH, na IAAF Dijamantskoj ligi u Monaku, onio je prvu IAAF svjetsku medalju za svoju zemlju ikada, nakon što je osvojio bronzu u Pekingu – naš Amel Tuka.

Glasanje se vrši u albumu na linku OVDJE, dok je fotos našeg Amela Tuke na LINKU OVDJE!

MOLIMO VAS da ovu vijest proširite među svim vašim prijateljima, jako je bitno da glasaju na PRILOŽENOM LINKU – FOTOGRAFIJI, a ne da “lajkaju” ovu fotografiju ili vijest! 

Vote for Your Men’s Athlete of the Year 2015 by liking the picture of the athlete for whom you want to vote (voting closes 12:00 CET on Monday 28 September). Ran a world-leading 800m in 1:42.51, a national record, at the IAAF Diamond League in Monaco and then went on to get his country’s first ever IAAF World Championships medal when he finished third in Beijing.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno