Ljudi

Jasmin Omerović – Zeko sinoć se oprostio od dresa RK Čelik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Jasmin Omerović – Zeko sinoć se oprostio od dresa RK Čelik  – Nakon sinoćnje rukometne utakmice odigrane između RK Čelik – RK Bosna TS Tešanj 43:25, od crno-crvenog dresa RK Čelik oprostio se Jasmin Omerović – Zeko, koji se seli u Španiju gdje nastavlja školovanje. Tim povodom na oficijelnoj stranici RK Čelik su objavili:

-Jasko je u Čeliku prošao sve selekcije, a iako je tek nedavno izašao iz juniora, već treću sezonu nastupa i za seniorski tim. Nakon odlaska Zeke naš klub je uveliko oslabljen, ne samo takmičarski, jer je naš Zeko pored toga što je sjajan igrač, odličan momak, fino odgojen, kulturan i skroman, timski igrač pred kojim je sigurno svjetla budućnost-.

Inače, pred početak sinoćnje oproštajne utakmice, predsjednik UO RK Čelik Pane Škrbić, Jasminu je uručio poklone zahvale uz neizostavni crno-crveni dres, koji će ga, vjeruju u klubu, podsjećati samo na lijepe trenutke i uspjehe koje je ostvario u RK Čelik.

Uprava kluba i kolege iz tima žele Zeki puno uspjeha u daljem školovanju i životu. SRETNO JASKO!

E.Imamović; foto RK Čelik



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno