Naše

Jaje za život: humanitarna akcija za Hanu subota 12-18h ispred RK Bosna

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Jaje za život: humanitarna akcija za Hanu subota 12-18h ispred RK Bosna – Divni grade moj i svi dobri ljudi, u #SUBOTU 22.04.2017. ispred #BOSANKE u periodu #OD 12:00 #DO 18:00 sati, održat će se #HUMANITARNA #AKCIJA #ZA #HANU#JAJE #ZA #ŽIVOT<3 <3 <3

Jaje predstavlja simbol života i NE, akcija NIJE povodom proteklih praznika već povodom #BORBE #ZA #ŽIVOT bez boli i patnje jedne malene curice. #JAJA #NEĆE #BITI #ZA #JELO !!! Imat ćemo svježa jaja ali i jaja koja su ostala od praznika. Volonterke će obavezno razdvojiti svježa jaja od ostalih, ali opet #NAGLAŠAVAM da nisu za jelo, nego predstavljaju jedan šareni simbol života. <3

Svako od nas zna pričicu o ružnom pačetu koje iz jajeta dođe na ovaj svijet a vremenom raširi svoja prekrasna krila i odluči ispitati sve one divne mogućnosti koje život pruža. Naša Hana će prevazići ovu borbu i izaći iz nje kao pobjednica, iako za nas ona to već jest jer pokazuje prkos i borbu koju većina nas teško da bi mogla izdržati.

#DOĐITE zbog prekrasnog, šarenog štanda i izbora koji Vas čeka u subotu, ali #PRVENSTVENO dođite zbog dvogodišnjeg djeteta koje leži stotinama kilometara daleko od svoje kuće u bolnici primajući kemoterapije i čija je najveća radost kad dođe dan da može izaći malo izvan zidova bolnice!!!

Očekujemo Vas !!! <3 <3 <3



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno