Rekreacija

Izvučene grupe Ramazanske Lige 2018

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Izvučene grupe Ramazanske Lige 2018 – Uz prisustvo predstavnika i igrača svih ekipa učesnica ovogodišnje Ramazanske Lige izvršeno je izvlačenje grupa ovog takmičenja.

Prijavljene ekipe su kroz jakosne skupine izvučene u četiri grupe po četiri ekipe. Ukupno 16 ekipa će tokom mjeseca Ramazana igrati uzbudljivu Ramazansku Ligu na terenu Turskog parka sa vještačkom travom u Zenici. Utakmice će se igrati petkom i subotom u kasnim večernjim satima nakon Teravih namaza a početak lige je zakazan za Petak 18.5.2018. u 23:10.

Fudbalskim žargonom rečeno “grupa smrti” je grupa A gdje su izvučene ekipe Pridražići, Čaršija, Ensar i Donja Gračanica. U grupi B su izvučene ekipe Potok, Brist, Obrenovci i Zambaci. U grupi C su izvučene ekipe Nur Han, Blatuša, Lokvine i Donja Vraca dok su u grupu D izvučene ekipe Gornja Zenica, Kočeva, Donja Gračanica i Sejmen.

Prošlogodišnje izdanje Ramazanske Lige je premašilo očekivanja prije svega velikim odzivom publike a naravno i odličnim utakmicama. Ovogodišnje izdanje Ramazanske Lige donosi mnoge novine i iznenađenja za posjetioce tako da pozivamo sve ljubitelje ove igre da nas posjeti tokom mjeseca Ramazana na terenu sa vještačkom travom Turski Park.

Sve najnovije obavijesti, stanje na tabeli, raspored utakmica, Facebook Live prenose i snimke utakmica možete pronaći na oficijelnoj Facebook stranici Džematske lige. Očekujemo vas na Turskom parku.

S.T.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno