Zenica

Izložba fotografija: ”BiH i evropska mladost”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U organizaciji Marketinške i grafičke agencije za promociju BiH umjetnosti “MerisCon” će u subotu 10. 10. 2015. u 19.00 u Street cafe-Coffe&Tea House u Zenici biti upriličeno zvanično otvorenje izložbe fotografija pod nazivom:

”BiH i evropska mladost”.

Ova izložba je svojevrsna uvertira istoimenom Foto Art projektu koji ima za cilj promovirati evropsku Bosnu i Hercegovinu predstavljajući forografije s motivima njene raznolike prirodne, arhitektonske, multikulturne ljepote, pored kojih egzistiraju i žive mladi ljudi koji svojom karizmom, ljepotom i obrazovanošću vode evropski nacin zivota.
Retrospektrivna foto-izložba će posjetiteljima biti dostupna već od 16.00 sati a uz ugodnu atmosferu u Streetucafe-Coffe&Tea House, gosti ce imati priliku uzivati u programu koji je pripremio MerisCon tim.
U uvjerenju da ćete pronaći programski interes i ovom događaju posvetiti pozornost te da ćemo na taj način, na obostrano zadovoljstvo, ostvariti uspješnu suradnju očekujemo dolazak vaše novinarske ekipe, srdačno vas pozdravljamo i molimo da nas, radi svih dodatnih informacija kontaktirate putem telefona br. 061 094 730

PRESS SLUŽBA
“MerisCon”



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno