Ostali sportovi

Izbor sportiste Zenice 2014

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Manifestacija „Izbor sportiste Grada Zenice za 2014.godinu“ održat će se sutra (četvrtak) u Hotelu Zenica sa početkom u 18,00 sati. Organizatori manifestacije su Grad Zenica i Sportski savez.

Sve organizacione pripreme su završene, stručni žiri je donio odluke i ostaje samo da se na manifestaciji uruče nagrade najuspješnijim pojedincima i kolektivima.

Na ovogodišnjoj manifestaciji bit će dodjeljena priznanja i nagrade i to Specijalno priznanje za afirmaciju, razvoj i omasovljenje sporta, Specijlano priznanje za afirmaciju na međunarodnom planu, te nagrade za najboljeg trenera, najbolje sportske kolektive, najboljeg juniora, najbolju juniorku, sportske nade, te najboljeg seniora i najbolju seniorku.

U kategoriji invalidskog sporta bit će proglašeni najuspješniji senior, nejuspješnija seniorka, kolektiv, trener/sportski radnik. Pored priznanja za dio nagrađenih organizacioni odbor je pripremio i novčane nagrade.

 

Nedžad Glibo



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno