Politika

Izabrana nova rukovodstva i čelnici Organizacije Žene SDA i Asocijacije mladih SDA Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Danas su u Zenici izabrana nova rukovodstva i predsjednici organizacije Žene SDA Zenica i Asocijacije mladih SDA Zenica.

Emina Babić je nova predsjednica organizacije Žene SDA Zenica, a dr. Emrah Gačić novi je predsjednik Asocijacije mladih ove stranke u Zenici.

Povjerenje da predstavlja Žene SDA Zenica u naredne četiri godine dobila je Emina Babić, magistrica socijalne pedagogije i aktuelna vijećnica u Gradskom vijeću Zenica. Predsjednica organizacije Žene SDA Zenica zahvalila se na ukazanom povjerenju i najavila da će se posebno zalagati za bolju poziciju žena kako unutar same stranke, tako i društva u cjelini, te da će Žene SDA Zenica dati maksimalnu podršku u radu stranke u narednom periodu. Pored predsjednice Žene SDA Zenica izabrane su još i tri potpredsjednice, te Izvršni odbor koji broji 18 članica.

Doktor Emrah Gačić je novi predsjednika Asocijacija mladih SDA Zenica. Danas je održana i izborna skupština Asocijacije mladih SDA Zenica na kojoj su izabrani predsjednik, potpredsjednici i članovi izvršnog odbora Asocijacije mladih.
U svom obraćanju novoizabrani predsjednik Asocijacije mladih SDA Zenica je između ostalog rekao:

“Asocijacija mladih SDA Zenica je i do sada bila najozbiljnija politička priča mladih u Zeničko – dobojskom kantonu, a svakako ćemo dati svoj maksimum da tako i ostane. Meni je lično čast da u našem timu imamo toliko mladih, obrazovanih i perspektivnih ljudi koji svakako trebaju biti motor pozitivnih promjena.”



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno