Politika

Izabran predsjednik i novo rukovodstvo Naše stranke u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U petak je u Zenici održan Zbor članstva gradske organizacije Naša stranka Zenica na kojem je izabrano novo rukovodstvo.

Za predsjednika je izabran Ernad Bešlagić čiji prvi saradnici će biti potpredsjednica Koviljka Tkaček i potpredsjednik Alemko Fazlagić. Izabran je i novi sastav Gradskog odbora koji čine: Boško Jefić, Kenan Alijagić, Kimeta Kadić, Safet Hamedović, Vanja Bobić i Zlatan Dizdarević.

Ernad Bešlagić se zahvalio članovima na ukazanom povjerenju i pozvao ih da zajedničkim radom doprinesu ostvarenju ambicioznih planova koje je gradska organizacija postavila pred sebe.

Zboru članstva gradske organizacije Zenica prisustvovali su brojni gosti iz Sarajeva, Kaknja, Tešnja i drugih lokalnih organizacija među kojima su bili i predsjednik Edin Forto, potpredsjednica Behija Kulović i potpredsjednik Alen Girt.

Svi oni su dali punu podršku novom rukovodstvu gradske organizacije Zenica.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno