Info

Izabran najbolji svjetski poduzetnik 2017.

Izabran najbolji svjetski poduzetnik 2017.
Izabran najbolji svjetski poduzetnik 2017.
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Izabran najbolji svjetski poduzetnik 2017. – Na ceremoniji održanoj sinoć u Monacu proglašen je ovogodišnji svjetski EY Poduzetnik godine.

Kanađanin Murad Al-Katib, predsjednik Uprave tvrtke AGT Food and Ingredients Inc. osvojio je ovu prestižnu titulu u konkurenciji 59 poduzetnika iz 49 zemalja iz čitavog svijeta, koji su svoje mjesto u finalnom izboru osigurali nakon što su proglašeni nacionalnim pobjednicima.

Među poduzetnicima koji su se našli u konkurencij za najboljeg na svijetu treću godinu za redom našao i hrvatski predstavnik.

Marko Pipunić iz osječke tvrtke Žito, mjesto među svjetskom elitom izborio je pobijedivši na posljednjem hrvatskom izdanju ove globalne nagrade, koja je održana u ožujku, a titulu hrvatskog EY Poduzetnika godine izborio je u konkurenciji 32 domaća poduzetnika iz 28 tvrtki koji su se našli u ovogodišnjoj konkurenciji.

Pipunićeva Žito Grupa posluje 25 godina, trenutno zapošljava oko 1.500 djelatnika, a prošle je godine pokrenula projekt proizvodnje pršuta od slavonskih svinja, kao i trajnih salama i trajnih mesnih proizvoda, u što je ukupno uloženo oko 150 miliona KM.

manager.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno