Biznis

Iz AC Food-a stiže „najbolja do sada“, pogodite koji je to novi okus MAZE

U mjesecima neizvjesnosti oko situacije koja je zadesila BiH i cijeli svijet, kompanija AC Food ne staje sa proizvodnjom i inovacijama. Na taj način žele svojim potrošačima uliti nadu i ponuditi nešto novo što će svakodnevnicu u izolaciji učiniti barem malo vedrijom.

Čelni ljudi ove kompanije, u saradnji sa razvojnim timom AS Holdinga najavljuju novi okus Maze pod sloganom „Najbolja do sada“ koja će se na policama trgovina naći sredinom aprila.

Tim povodom, svi Mazoljupci imaju priliku da pogode o kojem okusu Maze je riječ tako što će posjetiti web stranicu www.maza.ba i učestvovati u nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti vrijedne nagrade kao i teglice novog Maza okusa.

Iz kompanije AC Food otkrivaju da će nova Maza biti izvanrednog okusa, drugačijeg dizajna sa naglašenim premium notama i da će biti iskustvo kakvo još uvijek niste doživjeli. O čemu se radi, ostaje nam da vidimo…

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem
Tagovi